Allt för länge sen

Hejsan hej som vanligt...

Jag sitter i Göteborg nu. Har tagit en fri weekend med Lasse och e uppe och hälsa på hans syster Lisa och hennes pojkvän Fredrik. Hans föräldrar e också här. Dom ligger för tillf'älligt och sover en stund.
Lasse segar i soffan och Lisa lagar mat. Funderar på att hjälpa till och bli vän med min sister in law eller hur e det man säger? men jag e ganska seg- haha..

image260

image261

Göteborgs spårvagn. Måste fotta, som en äkta turist :P


Sista tiden har varit lite knepig. Mitt humör har varit riktigt konstigt. Men det börjar bli bättre igen och börjar få lite humm om mig själv igen. Har dessvärre lite ångest över mitt hem, att jag aldrig hinner va hemma så mycket med min katt och att det alltid ser ut som ett bombnedslag.

Jag har inte tränat på över en vecka och det suger, men jag har haft skit mkt med jobb och det känns verkligen jätte bra att vara tillbaka på dagen igen och jobba. Jag har redan tagit 2 extra vakter och har varit upplärare till 2 st nya medarbetare vilket var verlkligen skoj och man kände sig lite duktig. Det e sånt jag gillar.
Variation. :D

Klockan e inte alls mycket, kvart i 7 och jag börjar bli lite berusad. Vi kom till Göteborg kl 12 idag.
Det menas med att vi tog tåget kl 09.10 idag och sen har vi gått i stan, varit och ätit, och handlat lite till sen har vi tagit en öl (mitt fall blev det en cider). Och nu har jag svept 2 öl till. Lätt berusad. Nu blir det snart mat och sen ska vi nog bege oss och spela bowling. Blir skoj att njuta lite av sin lediga tid och HITTA på något annat än bara sitta hemma eller festa.

Förr förra helgen va Anna nere som en liten surprise med sin My.  Och det va ju efter vår lilla firmafest som inte var så liten trots allt så det resumerade med att jag typ drack men blev inte full och anna wajnade på mig som alltid :(
Men jag har skickat en liten present till henne idag så då hoppas jag att hon blir glad hehe...
Jag har tagit med mig min dator till Göteborg, för som vi alla vet så har jag inte den socialaste pojkvännen i världen så han sov ju på tåget och jag kollade på filmen 1408, vilket jag kom på nu att jag inte hann se slutet.
så det ska jag göra nu. HÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖRS!!

image255

LASSE VS MY. MY 1-0 till dig. Lasse = ÄGD!

Kommentarer
Postat av: Simon

Hej Anton!

2010-12-01 @ 15:20:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0