Tänk på det

En tankeställare!!! ..... Snyft! En pappa kommer hem sent från jobbet, trött & irriterad, när hans 5-åriga son väntar på honom vid dörren. Sonen: Pappa får jag fråga dig en fråga? Pappan: Ja, vad är det? Sonen: Pappa, vad tjänar du i timmen? ... Pappan: Det har du inte med att göra, varför frågar du sånt? Svarade pappan argt. Sonen: Jag vill bara veta, berätta va du tjänar i timmen! Pappan: Om du absolut vill veta de, så tjänar jag 100 kr i timmen. Sonen: ohhhh :( får jag 50 kr? Pappan svarade förbannat: om den enda anledningen till att du fråga är att du ska få låna pengar för att köpa något fånig leksak eller något annat skit så kan du gå och lägga dig med detsamma i ditt rum! tänk på varför du håller på att bli så egoistisk, jag arbetar hårt var dag för att tjäna pengar och så uppför du dig så barnsligt!!! Den lilla pojken gick till sitt rum och stängde dörren. Mannen satte sig ner, och blev ännu argare över pojkens fråga. Hur vågar han ställa såna frågor för att få pengar? Efter ca. 1 timme hade pappan fallit till ro och började tänka: kanske va de något som han verkligen behövde dom 50 kronorna till, för pojken bad väldigt sällan om pengar Han gick till pojkens rum och öppnade dörren.... Sover du, min son? Frågade han Nej pappa, jag är vaken. Jag har tänk, kanske va jag lite hård mot dig innan, det har varit en lång dag och jag lät min frustration gå ut över dig, här har du dina 50 kronor du frågade om! Pojken satte sig upp och log, "åååhh, tack pappa!" så lyfte han sin kudde och tog upp några skrynkliga pengar. Pappan såg att pojken redan hade pengar och började bli arg igen. Varför ville du ha mer pengar när du redan har?!! frågade pappan. Den lilla pojken började räkna sina pengar och så tittade han upp på sin pappa: "för ja inte hade tillräcklit men nu har jag! pappa jag har 100 kr nu kan jag köpa en timme utav din tid sa pojken och räckte pengarna till pappan! Var snäll att komma hem tidigt i morgon, jag vill gärna äta middag med dig!. Pappan blev förkrossad. Han la sina armar runt sin lilla son och bad honom om att förlåta honom. Detta är bara en påminelse till alla er som arbetar så hårt i livet, vi bör inte låta tiden glida genom våra fingrar utan att ha tillbringat någon tid med dom som verkligen betyder nåt för oss , dom tätt inpå våra hjärtan. Kom ihåg att dela för 100 kr av din tid ihop med en du älskar. Om vi dör imorgon kan firman vi jobbar för lätt ersätta oss inom några få dagar. Men familj och vänner som vi lämnar kommer känna tomheten och förlusten i resten av deras liv !!

En kaffe till det kanske?

Riktigt proffsig ;)


Lägenhet!

Jag kan inte sova! Har legat här i en timme nu och försökt men det känns omöjligt... Jag är jävligt glad idag så det är kanske det?! Eller för att jag vant mig vid att lägga mig sent? För det första har Sabina kommit med news om att hon vill byta sin lägenhet mot min! Yay! Alltså en fyra mot en etta!!! Jag vet inte om jag ska ta ut någon lycka i förskott.... Bäst att inte Göra det kanske? Jag kommer då ha en (eller två) inneboenden. Allt beror på papperna så fort dom är godkända! :) min nya inneboende är i så fall min bäste killkompis - Jonas! Fluffy! Ja, han e faktiskt min bäste killkompis. Han är en sån som alltid ställer upp när han kan och det är jag glad över! Att ha honom i mitt liv alltså.... Nummer två är David! Jag vet inte om man ska bo två eller tre, det beror på....Vill ju helst ha ett rum som målar/massage rum! ;) och inte allt för trångt... We'll see. Nu måste jag försöka sova vidare.... Skriver från luren!


kaffe, gokart och en styck Maja!

Ett två tre och så är jag tillbaka .... igen....

På senaste tiden när jag inte skrivit så mycket så har jag
spenderat tid med min fina vän Maja som är hemma från USA på semester.
Eller i alla fall försökt så mycket jag kunnat.
Hon åker tillbaka till USA imorgon så nu vet man inte när man får se henne nästa gång.
Malin är jätte ledsen och jag lider med henne stackaren :(

Sen har jag jobbat mycket...  Det är mycket kaffe nu.
Jag väntar själv JÄVLIGT IVRIGT på min egna Nespresso maskin.
En Lattissima Plus har jag beställt! RÖD som en Ferrari ;)
Det roliga är att jag egentligen inte ens får dricka kaffe ....
Inte av min Ayurvediska doktor i alla fall, men det är ju en annan femma.
Jag dricker ju mest te när jag är hemma.
Men en cappuccino eller latte får det väl bli ibland, typ när man har gäster.
Och jag måste ju säga att "JA JÄVLAR" vad kräsen man blir när man smakat gott
"redigt" kaffe som vi säger här here i Skåne!
Jag ser det som en jävligt bra investering och ett STORT vuxen poäng! ;)

I love the machine allready! :D:D:D:D

Sen har jag börjat jobba på Go-Kart City också.
Jaaaaa du hörde rätt!
Dags att höra och häpna gott folk, men så är läget i alla fall.
Min käre vän Theresia fixade biffen för mig till "le chef Johnny"
så nu är det fritt fram i kurvorna ute på banan.
Det är faktiskt jävligt roligt, än så länge och roligare kommer det nog bli hoppas jag! :D
Trots att det är mycket att hålla reda på i början!
Jag är ju ganska van vid ett service jobb men i en heeeelt annan form!
Det känns lite mysko när man ska lägga in sitt "jobb-mode" med någon man känner...
Men det är roligt! I like alot.
Gillar ansvar och när det e mycket "GO". Och det är det ju där!!!

Nä men annars har det väl inte hänt så mycket...
Eller har det de?
Min lägenhet är sjukt ostädad och jag är fattig som en mus.
Så fattig att jag inte har mat i kylskåpet. Men vad fan gör man?
Sälja sina använda trosor för lite skrammel kanske?

Ja du... det där med använda trosor är något jag aldrig kommer förstå mig på hos män.
BUT WHY I ASK? BUT WHY?
Imorgon är det vilodag... för jobb, men inte när det kommer till träning.
Så imorgon kör Malle Balle och jag hårt inne på Hilton!

Nu är det dessvärre läggdags för lilla JAG

Puss och kram på er snuskkorvar


Majas fest

Maja hade tydligen tagit några bilder från festen! Passar på att lägga upp dom jag med... En på mig och fina gravida Emelie sen en på gamla knasiga gänget. Stoffe, Malin, Jonas, jag och Cello...hos mig så klart!


RSS 2.0