Here is something to talk about...

Ja, jag vet att folk är nyfikna och vill veta hur gammal min kära man är. Nej vi är inte gifta men Jag kallar honom min man för att det låter bättre än pojkvän och det låter dumt, för han är inte någon pojke längre. Folk vill antagligen veta hans ålder på grund av att de ser oss tillsammans eller på bild och reagerar. Skulle han då varit jämnårig hade jag eller han aldrig fått frågan eller någon reaktion. Men märker man skillnad så blir man nyfiken i en strut. De är inte så att jag är 16 och han 30. Jag är en mogen 26 årig kvinna som har provat det mesta redan. Min Niklas som han heter är snart 44 och även om det skiljer nästan 18 år så anser jag att det finns andra fall som är värre att prata om. Ålder är alltid ett stort samtalsämne till en början så nu har jag gett er något att prata om. Hur kan jag vara med någon som är så gammal och hur kan han vara med någon så ung? Jo vet ni vad? Vi gillar varandra! Det handlar inte om ålder, det handlar om mognad och att kunna vara på samma nivå. Enligt mig så är vi på exakt samma nivå! Och vi är lyckliga tillsammans. Försöker att vara det i alla fall utan att andra ska lägga ner sin onödiga energi på hur gamla vi är! Jag gillar min gubbe i alla fall, hur gammal han än är och hur skäggig han än är. Fast nu är skägget borta, thank god for that! Jag saknar min gubbe lite. Han är varm och omtänksam och tar hand om mig som ingen annan har gjort förut. Mister ödmjuk blev han kallad på grillkvällen. Han inser bara inte hur bra han är. Jag är lyckligt lottad över att ha en så vacker man. Vacker på insidan! :) kärlek till Niklas Christensson

Kommentarer
Postat av: Propp

Gud vad olika människor är! Klart jag såg att din Niklas är äldre men jag la aldrig någon värdering i det. Kanske för att min Niclas är 9 år yngre än mig..? :) Men jag funderar aldrig över det. Vi är lika gamla, rent mentalt o det är det som betyder något. Vad det står på pappret är bara siffror o vad andra tänker skiter jag i. Det ska du oxå göra. :)

2011-06-06 @ 14:03:05
Postat av: Lee

Jo det gör jag nu. Innan gjorde jag inte, för det sårar och man tog det personligt. Till den gränsen där man säger stop och inser att dessa människor inte är värda ett skit i ens liv om de inte vill en väl...och då har man huvudet högre än de andra och det känns bra! Vi är lyckliga och det är det enda som räknas!

2011-06-06 @ 18:47:09
Postat av: Jolline

Ålder har ingen betydelse!!! :) Smile :)

2011-06-21 @ 17:42:17
URL: http://jolline.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0