Thomas DiLeva

Bilden “http://2.bp.blogspot.com/_WAKO_qle-ZU/SM43dOtJb5I/AAAAAAAAAFI/e9vy7J-hZHQ/s1600/DiLeva%2Bhelfigur2(2).jpg” kan inte visas, då den innehåller fel.

HAHAHA,
The man I almost forgot that he existed.
He was famous hmmm.... around 10 years ago, or even more.
This Hippie man is singing about peace and love and he looks like Jesus.

Ok, I like odd people, but this man has always been a little bit too much for me.
I even remember when my mum listened to him. OH GOD!

I remember that me and Annica talked about him when we were on Bali.
She asked me if I've ever been on one of his concerts?
- NO?
- Good for you Lee!
I don't know how many times I've got oranges in my head from this man on his concerts!

I cracked up in laughter. Oranges?
WTF! HAHAHA...

Peace on earth, I hit you in the head with an orange :D




Kommentarer
Postat av: Sophie

Han har precis kommit ut med ny platta så han är fortfarande aktuell!

2010-05-13 @ 10:30:35
Postat av: Bitte

Det har varit en massa skriverier om honom i pressen då han misstänktes ha misshandlat sin f.d, men det visade sig att hon anmälde honom i ren bitterhet p.g.a han gjort slut. Hon ville svärta ner hans namn. Vem vet vad som är sant? Ja, jag minns någon av hans tidigaste intervju där han uppmanade folk att äta mer äpplen och kasta äppelskrutten på marken (på jord - ej, asfalt)så det skulle växa upp fler träd i världen. Peace!

2010-05-13 @ 12:39:52
URL: http://bitte.webblogg.se/
Postat av: Lee

Ja men inte lika mkt som han var förr Sophie. Och ja mamma jag vet jag surfar också. Jag e inte helt bakom bara för att jag inte e hemma

2010-05-13 @ 15:37:45
URL: http://gemigenalvedon.blogg.se/
Postat av: Mamma Bitte

Vad är det med dig Lee? Detta är den 5:e negativa kommentaren du skrivit till mig detta dygnet. Du sårar oerhört med dina negativa svar. Har jag påstått att du är "helt bakom"???? Är det på detta sätt du förbereder dig inför hemkomsten? It hurts

2010-05-14 @ 12:13:16
Postat av: Lee

Sluta sluta och åter igen sluta. Jag är inte negativ.

Den enda som är negativ är du själv. Ja sanning gör ont ibland, jag har skrivit till dig innan varför jag skriver som jag gör till dig eller tar avstånd.

lyssna på mig och gör något åt det. Och jag kommer till att fortsätta tills du får mer skinn på din näsa o gör någonting åt dig själv. ditt val. Jag e så trött på folk med problem som försöker skylla över det på någon annan.... tack för alla länkar du skickat. tack. men det behööööövs inte. ta hand om dig själv istället för att försöka att bli accepterad av dina barn, och vill du mig något så skriv ett mail istället för att kommentera på varje bild, skicka länkar etc. MAIL blir bra!!! så, där har du sanningen.... så e det och du vet det mycket väl sen innan också. jag vill väl, inget dåligt. men haar jag klarat mig själv i 25 år så tror jag att jag gör det några år till.

2010-05-14 @ 17:14:16
URL: http://gemigenalvedon.blogg.se/
Postat av: Bitte

Tack Lee! Det var omtänksamt och snällt skrivet av dig inför hela världen! Tack ännu en gång. Det enda problem jag har är med dig, att ständigt bli hackad på så fort jag skriver/säger något till dig. Vad är problemet? Skäms du så för mig? Skulle du skriva likadant till dina vänner så fort de skickar en länk eller liknande? Ser du inte själv vad du gör?Jag har gjort mitt nu. Tack för mig.

2010-05-14 @ 18:20:14
Postat av: Lee

Hela världen? ja e det hela världen? det var ju du som började kommentera, jag bara svarar. om det inte duger så hade du kunnat skriva ett mail som jag sa.varför har du problem med mig? varför ens lägga ner energi på mig och gå o grubbla över det? Nej ja skäms inte över dig, men du skäms över dig själv, det är det som är problemet men du inser det. Och nej jag hade inte skrivit så till mina vänner då de står upp för sig själva. Kan dom inte det så backar jag o håller mig undan. DETTA vet du, för jag har skrivit det till dig innan. va e det du inte förstår? Och du verkar ju inte ha gjort ditt heller för du FATTAR ju inte va ja menar!!!! Men men, lycka till...

2010-05-15 @ 10:44:58
URL: http://gemigenalvedon.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0